fbpx

Jeroen Verhoeven verteld over indoorspeeltuin Plezier bij Talkshow Kees.

Jeroen Verhoeven vertelt meer over indoorspeeltuin Plezier bij Talkshow Kees.

Kees Kwakman ontving zondag 5 maart Jeroen Verhoeven, Edwin Zoetebier en Martijn Krabbendam bij LOVE Televisie en verteld meer over het idee van Indoorspeeltuin Plezier https://www.youtube.com/user/LOVETelevisie/

De lokale omroep RTV LOVE heeftĀ er een nieuw televisieprogramma bij! Vanaf zondag 22 januari 2017 presenteert Kees Kwakman, aanvoerder van FC Volendam, het sportprogramma ‘KEES’.

Eens per twee weken ontvangt Kwakman daarin diverse gasten aan zijn tafel. In ā€œKEES’ wordt uiteraard uitgebreid aandacht besteed aan voetbal.

‘KEES’ is elke zondag om 12:00 uur op L.O.V.E. TV en via de websites www.rtvlove.nl en www.fcvolendam.nl. Het programma wordt zondagavond om 20:00 uur herhaald op L.O.V.E. TV

Kijken naar L.O.V.E. TV!
In Edam en Volendam digitaal te ontvangen op Ziggo-kanaal 40 en buiten Edam en Volendam op kanaal 41.


Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wij zijn indoorspeeltuin Plezier gestart , die gerund wordt door kinderen met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de Indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: https://indoorspeeltuinplezier.nl/

Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl

Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/

Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie

Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/


Wat als het leren niet meer lukt, of een diploma is behaald voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dagbesteding

Hayler Tamboer &Ā Jeroen Verhoeven Ā zijn ons erg aan het inspannen voor projecten die werkelijk een maatschappelijk en Sociaal oogmerk hebben.

Wat als het leren niet meer lukt, of een diploma is behaald voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt?
De mogelijkheden bleken zeer beperkt. Dit gat wilden wij graag opvullen, het idee vanĀ Indoorspeeltuin PlezierĀ was geboren. Een indoorspeeltuin biedt verschillende mogelijkheden om ervaring op te doen zowel op werkgebied als op sociaal gebied.
Hayler begeleid al jaren deze jongeren en als dagbesteding werd er vaak onderwijs gegeven. Er bleek toen weinig doorstroom te zijn naar de arbeidsmarkt. Nu het idee van werkplekken creĆ«ren bijĀ Indoorspeeltuin plezierĀ concreet is geworden hebben we gemerkt dat er nog wel vraag is naar de mogelijkheid om een stuk educatie te krijgen.

Vlakbij de indoorspeeltuin Plezier zijn wij in Soesterberg,Ā Plezier in ZorgĀ begonnen waar wij een stukjeĀ educatie,Ā Naschoolse begeleidingĀ enĀ Ambulante begeleidingĀ bieden. Deze begeleiding/dagbesteding kan dus ook in combinatie met werkervaring opdoen bijĀ Indoor speeltuin Plezier.

Zo kan het zijn dat 5 dagen werken of 5 dagen een leertraject te veel is en het bijvoorbeeld fijn werkt om het om en om te doen, of een uurtje tussendoor. Wij kunnen op deze manier een totaal pakket aanbieden, die voor elke client specifiek is en naar de behoefte van de client kan worden aangeboden.

Indoorspeeltuin PlezierĀ enĀ Plezier in ZorgĀ liggen beiden inĀ SoesterbergPlezier in Zorg ligt in het dorpshart van Soesterberg en is heel goed bereikbaar voor zorg vragen uit deĀ Gemeente Utrecht,Ā Gemeente Zeist,Ā Gemeente De Bilt,Ā Gemeente Utrechtse Heuvelrug,Ā Gemeente Bunnik,Ā Gemeente Wijk bij Duurstede,Ā Gemeente Gooise Meren, Hilversum, Gemeente Leusden

De Indoorspeeltuin ligt aan de Amersfoortsestraatweg tussen Utrecht (stad) (Utrecht) en Amersfoort
de Stemerdingweg 1A 3769 CE Soesterberg in de Gemeente Soest

Meer weten overĀ Plezier in ZorgĀ of in contact komen met deze fantastische zorg medewerkers! Mail of stuur een berichtje via de contact pagina.

Entree Prijzen

Kinderen tot 1 jaar Ā GRATIS
Kinderen 1-12 jaar Ā ā‚¬ 6,95

Ouders en begeleiders hebben altijd GratisĀ toegang bij Indoorspeeltuin Plezier!

Vroege Vogels

Vroege Vogels tarief: ā‚¬ 4,50

Tarief bij binnenkomst voor 10.30 uur is ā‚¬4,50 per kind!!

Ouders en begeleiders hebben altijd gratis toegang bij Indoorspeeltuin Plezier!

Bliksembezoek

Bliksembezoek voor kids ā‚¬ 4,50

Gehele week Ć©n in vakanties na 16.30 uur.

Ouders en begeleiders hebben altijd gratis toegang bij Indoorspeeltuin Plezier!

Vier je kinderfeestje bijĀ Ā Indoorspeeltuin Plezier!

Is jouw kindĀ binnenkort jarig en wil je daar iets speciaals van maken? Nodig ouders en kindjes uit in Indoorspeeltuin Plezier en laat het feestvarken lekker rollen, springen, rennen en glijden met zijn vriendjes. De kinderen kunnen de hele dagĀ onbeperkt spelen, Terwijl jij onbezorgd kunt ontspannen (aan je eigen gereserveerde tafel en gratis WiFi).

Een ding is heel zeker!

In indoorspeeltuin Plezier vier je een stoer, sportief & gezond verjaardgsfeestje waarbij Ć©Ć©n ding vaststaat:

Na afloop gaat iedereen met rode wangenĀ en een plezierig gevoel weer naar huis!!!

Je kan alleen met PIN betalen bij Indoorspeeltuin Plezier


Wij zijn een PIN-Only onderneming.
WAAROM PIN ONLY?
LET OP! Bij Indoorspeeltuin Plezier betaal je zonder cash geld.
Pin Only is onze betaalstandaard.
We hebben hier lang over nagedacht en we denken dat ditĀ de juiste keuze is.
De belangrijkste reden waarom je bij ons niet met cash geld kan betalen is dat wij gaan werken met jongeren die een beperking hebben.
Het wordt hierdoor duidelijker en overzichtelijker, omdat alles geautomatiseerd is.

Daarbij komt er ook bij dat Pin-Only voordeliger, Sneller, schoner en vooral veiliger is.

Toegangsbeleid bijĀ Ā Indoorspeeltuin Plezier!

Veiligheid en service voorop tijdens slecht weer dagenĀ in vakanties en weekenden!

Slecht weer in weekenden en vakanties zijn de momenten dat ouders er met de kids op uit trekken om leuke dingen te doen. Het betekent voor ons – en andere uitjes – ook meer drukte. Wij gaan vanaf het begin er voor kiezen dat er bij drukte een deurbeleid gehanteerd wordt. Wanneer alle tafels bezet zijn laten we dan ook – tijdelijk – geen gasten toe. Het is onze verantwoordelijkheid de veiligheid te garanderen. Dus geen onbeperkt toegang en op zoek naar een stoel, of erger nog eindigen op de grond. Gasten verdienen de service die ze van ons gewend zijn.

Parkeren doe je voor de deur en op eigen terrein –Ā wel zo veilig –Ā en er zijn ruim parkeerplekken beschikbaar!

Sta je onverhoopt toch in de rij… dan altijd droog en vaak zelfs binnen. Duurt het wachten wat langer, dan bieden wij een kop koffie/thee en limo aan als de mogelijkheid zich daartoe aandient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.