fbpx

Menukaart van Indoorspeeltuin Plezier

📖 Menukaart van Indoorspeeltuin Plezier

De heerlijke menukaart van Indoorspeeltuin Plezier. Van ieder wat wils bereid door ons fantastische horeca team.

Voor kinderen hebben wij de favoriete snacks en de heerlijkste ijsjes. Voor volwassenen zijn er smakelijke luxe broodjes en salades.

Voor degene die iets anders wil eten dan friet, snacks of ijs biedt onze kaart zeker ook gezonde alternatieven. Gezond en verantwoord eten wordt steeds belangrijker voor jong en oud.

Wie denkt dat er tussen de springkussens, super Lego blokken en klimjungles alleen friet, snacks en ijs te koop zijn, heeft het mis.

Indoorspeeltuin Plezier - Menukaart Drankjes Indoorspeeltuin Plezier - Menukaart Heerlijk eten
Waarom is het niet toegestaan eigen consumpties/ eten mee te nemen.
Onze indoorspeeltuin wordt gerund door een divers team, waaronder ook jongeren met bijvoorbeeld autisme van Plezier in Zorg.

Helaas is er vaak geen plek op de arbeidsmarkt voor deze jongeren. Wij creëren arbeidsplekken voor deze jongeren, het is daarom niet toegestaan eigen consumpties/ eten mee te nemen. Wij geloven dat iedereen, waaronder ook jij en ik, kansen nodig hebben of soms net dat ene ‘zetje’. Deze kans bieden wij met liefde en Plezier. Het kan hierdoor voorkomen dat er net iets meer tijd nodig is voor bepaalde handelingen of het verwerken van informatie. Wij vragen je daarom om je begrip. Warme groet van ons Plezierige team. Meer informatie over de jongeren die bij ons werken?
⭐️ Geen extreme drukte bij Indoorspeeltuin Plezier! ⭐️
Veiligheid, Service, Gastvrijheid en veel speelplezier staan voorop tijdens jullie bezoek bij Indoorspeeltuin Plezier! Slecht weer in weekenden en vakanties zijn de momenten dat ouders er met de kids op uit trekken om leuke dingen te doen. Het betekent ook meer drukte. Bij Plezier blijft het door ons toegangsbeleid altijd overzichtelijk en wordt het niet meer heel erg druk. Dus geen onbeperkt toegang en op zoek naar een zitplek aan tafel, of erger nog eindigen op de grond. Gasten verdienen de gastvrijheid & service die ze van ons gewend zijn. Hoe doen we dat? Bij Indoorspeeltuin Plezier geeft vooraf reserveren voorrang. ✅ Er zijn maar een beperkt aantal bezoekers beschikbaar!🎫 (Zijn er geen zitplekken meer voor Groot & Klein, dan laten wij geen bezoekers meer toe behalve als je vooraf gereserveerd hebt) VOL=VOL Wij kunnen zo de bezoekersstroom goed reguleren. Zo blijft het in de Indoorspeeltuin overzichtelijk en is er geen extreme drukte. 🅿️  Parkeren doe je Gratis voor de deur en op eigen terrein – wel zo veilig – en er zijn ruim parkeerplekken beschikbaar! Sta je onverhoopt toch in de rij… dan altijd droog en vaak zelfs binnen. (Graag 1,5 meter afstand bewaren)
Entree Prijzen

👉  Kinderen tot 1 jaar (12 maanden) GRATIS 👉  Alle Kinderen € 7,95 p.p  (1 t/m 12 jaar vanaf 12 maanden) 👉 Ouders en Begeleiders GRATIS (max. 2 begeleiders per bezoek.) 👉  NIEUW: Reserveer je vooraf ONLINE je bezoek dan betaal je € 6,95 per kind ✅

👉  10 Rittenkaart  € 59,95

Liever geen rommel en gedoe thuis met kinderfeestjes?

Wel een jarige in huis die dolgraag Plezier wil hebben met zijn vrienden en/of vriendinnen met een verjaardagspartij!

Indoorspeeltuin Plezier heeft de oplossing.

Met de PlezierFeest arrangementen vier je een verjaardag in goed gezelschap en helemaal tot in de puntjes verzorgd en het mooiste van dit alles je hebt geen rommel in huis!

Je krijgt voor een super prijs toegang en verschillende heel veel lekkere lekkernijen. Hieronder vind je alle informatie over de arrangementen én kun je direct reserveren!

🥳 Dat wordt het plezierigste Verjaardagspartijtje Ooit!!!🥳

Kinder High Tea bij Indoorspeeltuin Plezier!

Een high tea is natuurlijk altijd lekker en gezellig, niet alleen voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen!

Daarom heeft Indoorspeeltuin Plezier een 🫖  Kinder High Tea 🎂

Een super speciale en leuke high tea met bijzondere gerechtjes waar kids dol op zijn. Je krijgt allerlei lekkere hapjes en drankjes voorgeschoteld waar je van blijft smullen!! 😋 De high tea voor kinderen kun je doen met z’n tweetjes – gezellig met je BFF – of met een groep vriendjes en vriendinnetjes. Een leuk en origineel idee dus voor een kinderfeestje. 🥳 Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke Kinder High Tea!!!

High Tea voor Volwassenen!
Geniet van deze High Tea bij Indoorspeeltuin Plezier met vrienden of vriendinnen terwijl de kinderen zich vermaken in de Indoor speeltuin.

In Soesterberg nabij het mooie Utrecht en Amersfoort kun je genieten van onze High Tea voor jong (Kinder High Tea) en oud. Kom samen met je familie, vrienden, vriendinnen of collega’s, tijdens een teamuitje en vier op originele wijze uw verjaardag, Vaderdag of Moederdag, trouwdag of ander jubileum en het mooie is de kids vermaken zich met veel Plezier in de Indoorspeeltuin.

Daarom heeft Indoorspeeltuin Plezier deze overheerlijke 🫖  High Tea 🎂!

Genieten van hartige hapjes en zoetigheden met daarbij onbeperkt luxe theesoorten voor €17,95 per persoon. High Tea voor Volwassen kun je reserveren voor elke gewenste gelegenheid. Je krijgt allerlei lekkere hapjes en drankjes voorgeschoteld waar je van blíjft smullen!! 😋 Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke High Tea!!!🎂

Gratis Parkeren
Indoorspeeltuin Plezier is heel goed bereikbaar en parkeren is GRATIS!! Perfecte locatie aan doorgaande weg!
Hygiene
De toiletten worden vaak gecontroleerd of het sanitair een poetsbeurt nodig heeft! Dat wordt met alle Plezier gedaan.
Sociaal Maatschappelijk Bedrijf!
De indoorspeeltuin wordt gerund door een divers team, waaronder ook jongeren met bijvoorbeeld autisme van Plezier in Zorg. Deze jongeren hebben extra begeleiding nodig! Dat geven wij met alle Plezier! Wij bieden bij Plezier in Zorg verschillende begeleidingsvormen voor jongeren aan. * Dagbesteding Indoorspeeltuin Plezier * Dagbesteding Leertraject * Naschoolse begeleiding * Ambulante begeleiding
Een ding is heel zeker!
Bij Indoorspeeltuin Plezier heb je een stoere, sportieve & gezonde dag waarbij één ding vaststaat:

Na afloop gaat iedereen met rode wangen en een plezierig gevoel weer naar huis!!!

LET OP!! Je kan bij ons alleen pinnen!
Wij zijn een PIN-Only onderneming. WAAROM PIN ONLY? LET OP! Bij Indoorspeeltuin Plezier betaal je zonder cash geld. Pin Only is onze betaalstandaard. De belangrijkste reden waarom je bij ons niet met cash geld kan betalen is dat wij werken met jongeren die afstand tot de arbeidsmarkt hebben van Plezier in Zorg. Het wordt hierdoor duidelijker en overzichtelijker, omdat alles geautomatiseerd is. Daarbij komt er ook bij dat Pin-Only voordeliger, Sneller, schoner en vooral veiliger is.

Stuur een berichtje naar ons!

  Je Voornaam*

  Je Achternaam*

  Je Email*

  Je Mobiele nummer*

  Je Woonplaats

  Je bericht

  Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de nieuwe wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

  Contact Informatie!

  Adres: Stemerdingweg 1A Soesterberg
  7 dagen per week open Maandag t/m Zondag 09:00 – 17:30
  Bel ons: +31346215092

  🧭 Vindt Indoorspeeltuin Plezier hier!🔦