fbpx

Brasserie Tuinzicht

We hebben een nieuwe Dagbestedings Locatie namelijk Brasserie Tuinzicht in Hilversum

Wie zijn wij van Brasserie Tuinzicht

Welkom bij Brasserie Tuinzicht in Hilversum

Wij zijn ontzettend blij dat wij u mogen ontvangen, waar het goede eten hand in hand gaat met de prachtige bosrijke omgeving!

Wij zijn trots om je te verwelkomen in onze brasserie, gevestigd in het expertise centrum Zonnehoeve van HilverZorg.

Bij ons kun je genieten van heerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten, en dat alles voor een goede prijs.

Wat ons extra bijzonder maakt, is dat onze brasserie wordt gerund door jongeren en jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We geloven sterk in het potentieel en de kracht van deze individuen, en we bieden hen een kans om hun talenten te ontwikkelen en te schitteren in de horecabranche.

Bij Brasserie Tuinzicht streven we ernaar om een inclusieve en ondersteunende omgeving te creëren, waar iedereen kan groeien en bloeien.

Terwijl je geniet van ons heerlijke eten, kun je ook de rustige en schilderachtige omgeving van Hilversum ervaren. De bosrijke omgeving biedt een oase van groen en sereniteit, perfect om even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Of je nu binnen in ons gezellige brasserie zit of buiten op ons prachtige terras, je wordt omgeven door de natuurlijke schoonheid die Hilversum te bieden heeft.

Onze menukaart is samengesteld met de nadruk op versheid en kwaliteit. We werken nauw samen met lokale leveranciers om ervoor te zorgen dat onze gerechten altijd gemaakt worden met de beste ingrediënten.
Of je nu houdt van hartige maaltijden, lichte salades of smaakvolle vegetarische opties, bij Brasserie Tuinzicht is er voor elk wat wils.
Onze getalenteerde jongeren en jongvolwassenen werken met toewijding en passie aan het bereiden van elk gerecht, met als doel om jou een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Bij Brasserie Tuinzicht geloven we ook in het belang van gemeenschap en betrokkenheid. Naast het runnen van onze brasserie, organiseren we regelmatig speciale evenementen en activiteiten om de mensen in Hilversum samen te brengen. Van kookworkshops tot live muziekavonden, er is altijd iets te beleven en te genieten bij ons.

Dus kom langs bij Brasserie Tuinzicht in Hilversum en laat je verwennen door ons heerlijke eten, omringd door de rustige en groene omgeving. Ontdek de talenten van onze jongeren en jongvolwassenen terwijl ze je bedienen met een glimlach. En weet dat je met elk bezoek bijdraagt aan een inclusieve samenleving waar iedereen een kans krijgt om te schitteren.

We heten je van harte welkom bij Brasserie Tuinzicht, waar goed eten, prachtige natuur en gemeenschapszin samenkomen voor een buitengewone ervaring.