fbpx

Disclaimer

Goed om te weten over de informatie op Indoorspeeltuin Plezier!!

Indoorspeeltuin Plezier heeft met alle mogelijke zorgvuldigheid deze internetsite samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist is.

Aan de inhoud hiervan kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Linken naar pagina’s van indoorspeeltuinplezier.nl is toegestaan op voorwaarden dat dit de goede naam van de organisatie niet aantast. Ook mag niet de suggestie bestaan dat Indoorspeeltuin Plezier toestemming verleende waar dat niet het geval is. De juiste link is: “https://www.indoorspeeltuinplezier.nl”, met als officiële beschrijving Indoorspeeltuin Plezier.

Op de inhoud van de webpagina’s van indoorspeeltuinplezier.nl en op het eigen logo rusten auteursrechten. Deze behoren toe aan de organisatie. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enigerlei vorm of wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opname of enige andere manier. Dit is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van Indoorspeeltuin Plezier.

Indoorspeeltuin Plezier is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de informatie op indoorspeeltuinplezier.nl.

Indoorspeeltuin Plezier aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of gevolgen van schade door het gebruik van de informatie en/of links op deze website indoorspeeltuinplezier.nl.

Op de webpagina’s van indoorspeeltuiplezier.nl bevinden zich links naar externe websites. Indoorspeeltuin Plezier is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Ook niet voor de privacybescherming op die pagina’s, of voor de diensten die zij eventueel aanbieden.

 

Doorlinken naar pagina’s binnen de site van indoorspeeltuinplezier.nl is toegestaan onder bovengenoemde voorwaarden.

 

Een ding is heel zeker!

In indoorspeeltuin Plezier vier je een stoer, sportief & gezond verjaardgsfeestje waarbij één ding vaststaat:

Na afloop gaat iedereen met rode wangen en een plezierig gevoel weer naar huis!!!

Je kan alleen met PIN betalen bij Indoorspeeltuin Plezier


Wij zijn een PIN-Only onderneming.
WAAROM PIN ONLY?
LET OP! Bij Indoorspeeltuin Plezier betaal je zonder cash geld.
Pin Only is onze betaalstandaard.
We hebben hier lang over nagedacht en we denken dat dit de juiste keuze is.
De belangrijkste reden waarom je bij ons niet met cash geld kan betalen is dat wij gaan werken met jongeren die een beperking hebben.
Het wordt hierdoor duidelijker en overzichtelijker, omdat alles geautomatiseerd is.

Daarbij komt er ook bij dat Pin-Only voordeliger, Sneller, schoner en vooral veiliger is.

Toegangsbeleid bij  Indoorspeeltuin Plezier!

Veiligheid en service voorop tijdens slecht weer dagen in vakanties en weekenden!

Slecht weer in weekenden en vakanties zijn de momenten dat ouders er met de kids op uit trekken om leuke dingen te doen. Het betekent voor ons – en andere uitjes – ook meer drukte. Wij gaan vanaf het begin er voor kiezen dat er bij drukte een deurbeleid gehanteerd wordt. Wanneer alle tafels bezet zijn laten we dan ook – tijdelijk – geen gasten toe. Het is onze verantwoordelijkheid de veiligheid te garanderen. Dus geen onbeperkt toegang en op zoek naar een stoel, of erger nog eindigen op de grond. Gasten verdienen de service die ze van ons gewend zijn.

Parkeren doe je voor de deur en op eigen terrein – wel zo veilig – en er zijn ruim parkeerplekken beschikbaar!

Sta je onverhoopt toch in de rij… dan altijd droog en vaak zelfs binnen. Duurt het wachten wat langer, dan bieden wij een kop koffie/thee en limo aan als de mogelijkheid zich daartoe aandient.