fbpx

Mexa Zorg, arbeidsmatige dagbesteding

Ontdek de dagbesteding Magie van Mexa Zorg bij Indoorspeeltuin Plezier!

Wist je dat wij niet zomaar een indoorspeeltuin en brasserie zijn? Nee, wij zijn zoveel meer dan dat! Bij Indoorspeeltuin Plezier & Mexa Zorg bundelen wij onze krachten om een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Waarom deze inzet voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt?

Veel jongeren en volwassnen ervaren het als een uitdaging om vijf dagen per week aan hun werk te werken. Daarom bieden wij hen de kans om te proeven van het werken in de maatschappij.

Bij Indoorspeeltuin Plezier kunnen ze leren, werken of stage lopen. Deze projecten hebben een maatschappelijk doel: het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Indoorspeeltuin Plezier en Mexa Zorg

 

Helaas is het steeds moeilijker voor deze doelgroep om werk of stages te vinden. Hierdoor dreigen ze tussen wal en schip te vallen. Maar wij geloven in hun potentieel. Daarom hebben we een fantastisch indoor speelparadijs opgezet, waar deze jongeren een integraal onderdeel van zijn. Hier kunnen ze niet alleen werken, leren en stages lopen, maar ook genieten van de ondersteuning die ze nodig hebben om te groeien en te ontwikkelen.

 

En voor die intensieve begeleiding hebben we Mexa Zorg opgericht. Bij Mexa Zorg bieden we verschillende begeleidingsvormen aan, waaronder dagbesteding in Indoorspeeltuin Plezier, evenals individuele begeleiding.

 

Kortom, bij Indoorspeeltuin Plezier & Mexa Zorg gaan we verder dan spelen en eten. We creëren kansen, bouwen bruggen en zorgen voor een inclusieve samenleving waar iedereen een plekje heeft om te schitteren! ✨

 

En guess what? We hebben geweldig nieuws!

Wist je dat… we ook een 2e dagbestedingslocatie zijn gestart voor jongeren en jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt?

In samenwerking met Mexa Zorg, HilverZorg en Indoorspeeltuin Plezier, hebben we een nieuw hoofdstuk geopend in Hilversum. WOW!

Wat is Brasserie Tuinzicht?

Welkom bij Brasserie Tuinzicht in Hilversum, waar heerlijk eten hand in hand gaat met een betoverende bosrijke omgeving! Onze brasserie, gevestigd in het expertise centrum Zonnehoeve van HilverZorg, serveert gerechten bereid met verse ingrediënten en dat alles voor een betaalbare prijs.

 

Brasserie Tuinzicht Team - Indoorspeeltuin Plezier

 

Maar wat ons écht bijzonder maakt, is dat Brasserie Tuinzicht wordt gerund door jongeren en jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We geloven in hun potentieel en kracht, en hier bieden we hen de kans om te schitteren in de horecabranche.

 

Bij Brasserie Tuinzicht streven we naar een inclusieve en ondersteunende omgeving, waar iedereen kan groeien en bloeien. 🍽️🥂