fbpx

Dagbesteding leertraject

Wat houdt de Dagbesteding Leertraject bij Plezier in?

Eerst was er het idee van de indoor speeltuin met werkplekken voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt ontstaan.

Hayler Tamboer heeft jaren deze jongeren begeleid en als dagbesteding vaak educatie gegeven. Er bleek toen weinig doorstroom te zijn naar de arbeidsmarkt. Nu het idee van werkplekken creeren bij de Indoorspeeltuin plezier concreet is geworden hebben we gemerkt dat er nog wel vraag is naar de mogelijkheid om nog een stukje educatie te krijgen.

Vlakbij de indoorspeeltuin Plezier hebben wij in Soesterberg een ruimte waar we een stukje educatie willen bieden. Dit kan dus ook in combinatie met werkervaring opdoen bij de indoor speeltuin. Zo kan het zijn dat 5 dagen werken of 5 dagen een leertraject volgen te veel is en het bijvoorbeeld fijn werkt om het om en om te doen, of een uurtje tussendoor.

Het kan zijn dat er geen passende educatie is of dat er sprake is van een tijdelijke uitval op school!
Wij leveren hier geheel zorg op maat. zowel bij de invulling van het leertraject als het soort educatie. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw kind door tijdelijke uitval op school werkt uit dezelfde lesstof van school. Ook is het mogelijk om certificaten te halen via hetย  IVIO. De lesstof wordt door Plezier aangeschaft en we zullen bij Plezier samen werken naar het examen toe. Dit wordt in kleine groepen van maximaal 6 jongeren gedaan.

Wat als het leren niet meer lukt, of een diploma is behaald?

Bij Plezier in Zorg bieden wij verschillende begeleidingsvormen voor jongeren aan.

ย 

ย * Dagbesteding Indoorspeeltuin Plezierย 

* Dagbesteding Leertrajectย 

* Naschoolse begeleidingย *

Ambulante begeleiding