fbpx

Dagbesteding leertraject

Wat houdt de Dagbesteding Leertraject bij Plezier in?

Eerst was er het idee van de indoor speeltuin met werkplekken voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt ontstaan.
Hayler Tamboer heeft jaren deze jongeren begeleid en als dagbesteding vaak educatie gegeven. Er bleek toen weinig doorstroom te zijn naar de arbeidsmarkt. Nu het idee van werkplekken creeren bij de Indoorspeeltuin plezier concreet is geworden hebben we gemerkt dat er nog wel vraag is naar de mogelijkheid om nog een stukje educatie te krijgen.

Vlakbij de indoorspeeltuin Plezier hebben wij in Soesterberg een ruimte waar we een stukje educatie willen bieden. Dit kan dus ook in combinatie met werkervaring opdoen bij de indoor speeltuin. Zo kan het zijn dat 5 dagen werken of 5 dagen een leertraject volgen te veel is en het bijvoorbeeld fijn werkt om het om en om te doen, of een uurtje tussendoor.

Het kan zijn dat er geen passende educatie is of dat er sprake is van een tijdelijke uitval op school!
Wij leveren hier geheel zorg op maat. zowel bij de invulling van het leertraject als het soort educatie. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw kind door tijdelijke uitval op school werkt uit dezelfde lesstof van school. Ook is het mogelijk om certificaten te halen via het  IVIO. De lesstof wordt door Plezier aangeschaft en we zullen bij Plezier samen werken naar het examen toe. Dit wordt in kleine groepen van maximaal 6 jongeren gedaan.

Dagbesteding Indoorspeeltuin Plezier

Wat als het leren niet meer lukt, of een diploma is behaald?

De mogelijkheden bleken zeer beperkt. Dit gat wilde Hayler Tamboer en Jeroen Verhoeven graag opvullen, het idee van Indoorspeeltuin Plezier was geboren. Een indoorspeeltuin biedt verschillende mogelijkheden om ervaring op te doen zowel op werkgebied als op sociaal gebied.
We hebben een restaurant waar er heerlijke broodjes en andere maaltijden bereid worden en we hebben de entree waar er wordt afgerekend en informatie wordt verstrekt.
Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor de jongeren, u kunt denken aan;
Eten uitserveren, bestellingen opnemen, maaltijden klaarmaken, afwassen, werken volgens de HACCP regels, catering, mensen ontvangen en werken achter de kassa.
Ook zijn er nog andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het bijhouden van social media of het schoonhouden van de indoor speeltuin.

meer Info?

Naschoolse Begeleiding
Ambulante Begeleiding

Meer informatie over dagbesteding onderwijs? Stuur ons een berichtje.

  Je Voornaam*

  Je Achternaam*

  Je Email*

  Je Mobiele nummer*

  Je Woonplaats

  Je bericht

  [wpgdprc "Vink de Checkbox aan om door te gaan! Door de nieuwe wet (Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) moet je akkoord gaan dat wij van Indoorspeeltuin Plezier jouw ingevulde gegevens in dit formulier mogen gaan verzamelen en gebruiken om contact met je op te nemen."]

  × Kunnen wij je ergens mee helpen? Available from 09:00 to 17:30