fbpx

Naschoolse Begeleiding

Naschoolse begeleiding bij Plezier, hoe ziet dat er uit?

Wij beleven veel plezier en ontdekken nieuwe dingen.

Vlakbij de indoorspeeltuin, hebben wij een ruimte waar overdag onderwijs wordt gegeven en daarnaast ruimte is voor de naschoolse begeleiding (Rademakersstraat ). Hier wordt zowel individueel als in kleine groepjes gespeeld, contact gemaakt met leeftijdsgenoten en er wordt gewerkt aan persoonlijke leerdoelen.
Deze persoonlijke leerdoelen worden samen met de begeleiders, ouders en de kinderen opgesteld.
Het op zoek gaan naar de passies, interesses en de ontelbare kwaliteiten van de kinderen willen we graag met elkaar doen. We willen niet werken aan vooropgestelde doelen maar deze reis met elkaar maken, want leren doe je met Plezier als het vanuit jezelf komt. Net zoals klimmen in de indoorspeeltuin zal dit gaan met vallen en opstaan, maar komen we er altijd sterker uit.

Wij van Plezier willen graag bijdragen aan het participeren in de maatschappij. Ons gebouw staat dan ook vlakbij de winkelstraat en vlakbij  indoorspeeltuin Plezier. Zo kunnen we na schooltijd eerst in alle rust bijkomen van de dag en afspraken maken over de middag.
Er zijn verschillende ruimtes waar we kunnen spelen, knutselen en spelletjes kunnen doen. Daarnaast kunnen we eventueel naar de winkelstraat om bijvoorbeeld een boodschap te doen of naar  indoorspeeltuin Plezier om ‘nieuwe’ contacten aan te gaan of te onderhouden.

Dagbesteding Indoorspeeltuin Plezier

Wat als het leren niet meer lukt, of een diploma is behaald?

De mogelijkheden bleken zeer beperkt. Dit gat wilde Hayler Tamboer en Jeroen Verhoeven graag opvullen, het idee van Indoorspeeltuin Plezier was geboren. Een indoorspeeltuin biedt verschillende mogelijkheden om ervaring op te doen zowel op werkgebied als op sociaal gebied.
We hebben een restaurant waar er heerlijke broodjes en andere maaltijden bereid worden en we hebben de entree waar er wordt afgerekend en informatie wordt verstrekt.
Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor de jongeren, u kunt denken aan;
Eten uitserveren, bestellingen opnemen, maaltijden klaarmaken, afwassen, werken volgens de HACCP regels, catering, mensen ontvangen en werken achter de kassa.
Ook zijn er nog andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het bijhouden van social media of het schoonhouden van de indoor speeltuin.

meer Info?

Dagbesteding Leertraject
Ambulante Begeleiding

Wilt u meer informatie over naschoolse begeleiding? Stuur ons een berichtje!

  Je Voornaam*

  Je Achternaam*

  Je Email*

  Je Mobiele nummer*

  Je Woonplaats

  Je bericht

  [wpgdprc "Vink de Checkbox aan om door te gaan! Door de nieuwe wet (Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) moet je akkoord gaan dat wij van Indoorspeeltuin Plezier jouw ingevulde gegevens in dit formulier mogen gaan verzamelen en gebruiken om contact met je op te nemen."]

  × Kunnen wij je ergens mee helpen? Available from 09:00 to 17:30