fbpx

Informatie over het Coronavirus (Update 12-03-2020)

Coronavirus

UPDATE (12-03-2020): Indoorspeeltuin Plezier is GEOPEND!

Indoorspeeltuin Plezier stemt haar beleid rondom het coronavirus af op het door de regering aangekondigde beleid en volgt de instructies van het RIVM en de GGD strikt op.
Dit betekent dat Indoorspeeltuin Plezier geopend blijft voor het publiek, maar dat de maximale door de regering opgelegde capaciteitsbeperking ook bij Indoorspeeltuin Plezier geldt. Indoorspeeltuin Plezier volgt de communicatie vanuit het RIVM op de voet en past haar beleid continue aan de actuele omstandigheden aan.

Wat betekent dit voor Indoorspeeltuin Plezier?
👉  er zijn nu aangepaste maatregelen; we mogen niet meer dan 100 bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Vol is dan ook vol.

Reeds geboekte arrangementen zullen zonder tegenbericht volgens planning doorgang vinden. Deze maatregelen gelden tot minimaal 31 maart 2020.

Het kan niemand zijn ontgaan. Het Coronavirus verspreidt zich snel en heeft inmiddels ook Nederland bereikt. Indoorspeeltuin Plezier houdt de website van het RIVM nauwlettend in de gaten en volgt hun adviezen op. Vooralsnog zijn er geen specifieke regels voor bedrijven.
Voor meer informatie over het Coronavirus verwijzen wij graag naar https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Indoorspeeltuin Plezier zorgt in ieder geval voor desinfecterende hand gel bij de kassa. Daarnaast zullen de schoonmakers /medewerkers vaker dan gebruikelijk de tafels, deurklinken of andere oppervlakken die veel worden aangeraakt extra worden schoongemaakt.
Bij de wastafels in de toiletruimtes zal voldoende zeep zijn opgehangen en te gebruiken.

UPDATE: Wat kan ik zelf doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

De belangrijkste maatregelen die je kunt nemen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Geen handen schudden
  • Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten verergeren.

Moet ik nu thuisblijven?

Nee, alleen mensen die klachten hebben van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten verergeren.
Ga niet naar school, werk of naar plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. Boodschappen doen en de hond uitlaten kan wel. Dit heet ook wel social distancing.

Bron: RIVM

Kijk voor meer informatie over het coronavirus (COVID-19) op de site van het RIVM:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

OPEN voor Afhaal en Bezorgen

Wij zijn open voor catering, afhalen en bezorgservice. We zullen de lekkerste lunches blijven verzorgen met de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Wij bieden ook gezonde en betaalbare avondmaaltijden aan.
Dagspecials voor € 7,50 p.p.
Vooruit besteld € 6,50 per dagspecial

Waarom??
- Je hoeft niet naar de supermarkt
- Het kan mits in de buurt bij je thuis afgeleverd worden
- Vers en gezond tegen een klein prijsje
- Je kunt er eigenlijk niet zelf voor koken

maar het allerbelangrijkste:
Elkaar helpen!
Daarom komen wij met de volgende actie;
We gaan onze 10 rittenkaarten gebruiken als 10 x een Dagspecials kaarten.
Per dag special P.P wordt een stempel gezet. Dat betekend dus € 5,25 per gerecht.

Bij 10 stempels krijgt u een ruime portie GRATIS die u natuurlijk zelf kunt gebruiken of voor de buurman die zich niet goed voelt, vriendin, cassiere, ziekenhuismedewerker enz. enz.

Zo helpen we elkaar en kunnen wij, als de hectiek voorbij is, weer doorgaan met ons belangrijkste doel: een mooie werkomgeving bieden voor jongeren van Plezier in Zorg.

Bestel direct