fbpx

Ambulante begeleiding

Wat houdt Ambulante begeleiding in bij Plezier?

Wij bieden bij Plezier ook  Ambulante begeleiding.

Het kan zijn dat uw kind bijvoorbeeld ondersteuning nodig heeft op school of thuis.
Wij bieden hie r zorg op maat. Zo kan er bijvoorbeeld ondersteuning nodig zijn bij bepaalde vakken op school zoals de vrijere lessen (gym, koken, handenarbeid) of pauzes.

Er kan ook ondersteuning nodig zijn in het gezin, waarbij de begeleider vaak een activerende rol heeft.
Hier kunt u denken aan het opstarten van de dag (op tijd opstaan, persoonlijke hygiene, ontbijten, medicatie enz.), het ondernemen van activiteiten (naar buiten gaan, hobby’s, naar de stad, openbaar vervoer) en het stimuleren in contact maken met leeftijdsgenoten (in kleine  groepjes activiteiten doen zoals; naar de stad, poolen, bowlen etc).

We werken hier vraaggericht en stemmen dit zo goed mogelijk af naar uw wensen.

Dagbesteding Indoorspeeltuin Plezier

Wat als het leren niet meer lukt, of een diploma is behaald?

De mogelijkheden bleken zeer beperkt. Dit gat wilde Hayler Tamboer en Jeroen Verhoeven graag opvullen, het idee van Indoorspeeltuin Plezier was geboren. Een indoorspeeltuin biedt verschillende mogelijkheden om ervaring op te doen zowel op werkgebied als op sociaal gebied.
We hebben een restaurant waar er heerlijke broodjes en andere maaltijden bereid worden en we hebben de entree waar er wordt afgerekend en informatie wordt verstrekt.
Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor de jongeren, u kunt denken aan;
Eten uitserveren, bestellingen opnemen, maaltijden klaarmaken, afwassen, werken volgens de HACCP regels, catering, mensen ontvangen en werken achter de kassa.
Ook zijn er nog andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het bijhouden van social media of het schoonhouden van de indoor speeltuin.

meer Info?

Dagbesteding Leertraject
Naschoolse Begeleiding

Wil je meer informatie over ambulante begeleiding? Stuur ons een berichtje.

  Je Voornaam*

  Je Achternaam*

  Je Email*

  Je Mobiele nummer*

  Je Woonplaats

  Je bericht

  [wpgdprc "Vink de Checkbox aan om door te gaan! Door de nieuwe wet (Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) moet je akkoord gaan dat wij van Indoorspeeltuin Plezier jouw ingevulde gegevens in dit formulier mogen gaan verzamelen en gebruiken om contact met je op te nemen."]

  × Kunnen wij je ergens mee helpen? Available from 09:00 to 17:30